Informatiebijeenkomst en rondleiding

Informatiebijeenkomst voor nieuwe ouders in Corona-tijd
De informatiebijeenkomsten en rondleiding voor schooljaar 2020-2021 zijn afgelast. U kunt een wel een persoonlijke afspraak maken met de directie voor een informatiegesprek en een rondleiding na schooltijd. U kunt hiervoor bellen met 020-6431596. U kunt ook een e-mail sturen naar info@obs-michielderuyter.nl. Vermeld a.u.b. uw telefoonnummer in uw bericht.


 

Informatiebijeenkomst / rondleiding voor nieuwe ouders

Wij organiseren regelmatig informatiebijeenkomsten en rondleidingen voor nieuwe ouders. Tijd: 9.30u-11.00u. U kunt zich hiervoor opgeven door te bellen met 020-6431596 of door een email te sturen naar info@obs-michielderuyter.nl. Vermeld a.u.b. uw telefoonnummer in uw bericht. Mocht het u niet lukken een geplande bijeenkomst bij te wonen, dan is het mogelijk om telefonisch een afspraak maken voor een gesprek en een rondleiding na schooltijd. 

Tijdens een informatiebijeenkomst ontvangt u een informatiepakket met hierin de schoolgids, het aanmeldingsformulier en een aantal folders (o.a. Kanjertraining en Snappet). U krijgt algemene informatie over de school en wij vertellen over ons onderwijs. Uiteraard is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.
Tijdens een rondleiding kunt u ons mooie gebouw bekijken en nemen we een kijkje bij verschillende groepen. We vragen u zonder kinderen naar deze bijeenkomst te komen.

data schooljaar 2021-2022               

maandag 6 september - VOL
dinsdag 28 september
donderdag 28 oktober
maandag 15 november
dinsdag 7 december
donderdag 13 januari
maandag 31 januari
dinsdag 1 maart
donderdag 26 maart
donderdag 14 april
maandag 9 mei
dinsdag 31 mei
donderdag 23 juni